středa 9. března 2016

Sama doma s Bokovkou

I když už jste si to nejspíš přečetli na FB, chci si to vyvěsit i sem, abych se pak budoucím generacím mohla pochlubit, jak jsem si užila svých 5 minut slávy ;)
zdroj 
A kde jsem se tam vzala? Někdy před týdnem mi zavolala scénáristka, že se jí líbí moje Bokovky a jestli bych nechtěla přijít? Jasně, že chtěla! To jsem si přece přála už tak dávno!

Od neděle jsem byla nervózní jak sáňky v létě, zhluboka dýchala a doufala, že se v přímém přenosu nezhroutím, nezakoktám a nebudu plácat nesmysly.

A v den D jsem sedla ráno do auta a vydala se směr Kavčí Hory. Půl hodiny jsem si zakroužila po okolí, než jsem našla místo k parkování, pak, než jsem našla správnou budovu i správný vchod (ČT má totiž budovy 3, kdybyste to nevěděli ;)) a nakonec úspěšně dorazila do studia.
V maskérně ze mě udělali ještě větší kočku než jsem :D a hurá na plac. A řeknu vám - všichni ze štábu včetně moderátorek jsou naprosto skvělí! Ohromně milí lidi a za chvíli máte pocit, že se znáte dlouho a že jste tam v podstatě jako doma - a vůbec ne sama ;)

Živote pojď mi!
Odkaz na video ze stránek Sama doma  

3 komentáře:

  1. Jste krásná, moc vám to tam sluší :) Panečku to je fofr, já myslela, že to domlouvají měcíce dopředu :))) A teď už chápu proč to bylo jen o bokovkách, přitom vy toho máte spoustu krásného... Doufám, že ty nervy za to stály a obchůdky půjdou ještě lépe ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ba_bum ;) Skoro bych řekla, že to byl úplnej fičák ;)

      Vymazat
  2. Konečně jsem se k tomu videu dostala. Zvládla jsi to skvěle.

    OdpovědětVymazat