úterý 13. září 2016

Máme doma trhany

Nevim, jak to ti naši kluci dělají, ale spotřeba kalhot u nás exponenciálně roste. Zrovna včera se Kryštof vrátil z venku s rozervanými koleny u nových kalhot. Ani džíny dlouho neobstojí a prošoupe kolena. Taky máte doma trhany? Jak to řešíte? Já už se začla poohlížet po kalhotách s vyztuženými koleny. Ty by nás třeba mohly zachránit? Jasně, že po něm chci, aby se převlíkal, když jde za klukama na hřiště. Na luxusní díru na koleni našemu staršímu synkovi postačí i cesta ze školy domů.
Při brouzdání na netu jsem narazila na obchod Engelbert Strauss, kde mají i pár vychytaných kousků pro děti. Jako třeba tyhle džíny s vyztuženými koleny.
A rovnou bych klukům mohla pořídit i dětský montérky... až je zapojíme do chalupářských prací ;) Protože do zimy nás toho čeká ještě spousta.  Teď je na řadě topení, nebo tam umrznem. Nová kamna už jsou sice na místě, ale radiátory ještě čekají na svou chvíli ;)
Hrozně se těším, až v nich poprvé zatopíme. Budem koukat do plamenů a bude nám teplo. V koupelně si člověk konečně nebude připadat jak v ledárně, prostě pohoda.
No a pak už JEN ty podlahy, štuky, vymalovat, zbudovat kuchyň, klukům pokojíček. Prostě úplná brnkačka ;) Když jsme někdy brzy na jaře začínali, myslela jsem, že tohle všechno už bude někdy touhle dobou hotové. Jak jsem se mýlila... Tak schválně, jestli plán klapne aspoň do konce roku. držte nám palce ;)

1 komentář:

  1. Zdravím, se značkou ES máme zkušenosti, zatím tedy ne s dětským oblečením, ale manžel si u nich kupuje už dlouho pracovní oblečení a je s ním maximálně spokojený. Já si od nich na letošní podzim koupila funkční kalhoty (nazvané "neformální pracovní" :-) ) a dětem možná taky něco pořídíme :-).

    OdpovědětVymazat