středa 6. ledna 2016

Hlavně ať je to překvapení

Jak to máte s překvápkem na Vánoce? Já jsem jako malá před Vánoci prolejzala všechny máminy skříně a pídila se po dárcích. Vzpomínám si, jak jsem našla vyšívací sadu a když se mě pak mamka ptala, co bych chtěla pod stromeček, řekla jsem, že ze všeho nejvíc zrovna tu. Akorát jsem pak vůbec nevyšívala... a taky jsem tehdy objevila úplně všechny dárky dřív, než jsem je vybalila pod stromkem. Od tý doby už se po dárcích nepídim. A vyžaduju překvapení ;) (má to ten můj chlap se mnou občas těžký ;))

"Mami, to je pokračování," volal Jája, když vybalil svojí fotoknihu ;)
 Nejvíc ze všeho si přál rybářskej prut a taky ho dostal ;) Jsem zvědavá, kolik ryb uloví ;)
Když jsme zrovna nejezdili po příbuzenstvu jezdili jsme na hřišti s novou buggynu.
Ale letos se fakt vyznamenal ;) Pod strom mi totiž krom Kindle nadělil i hamaku, o které sním už dlouho, ale pořád se na ní jaksi nedostalo... A k tomu navíc spoustu knížek, takže jsem těch 14 dní prolenošila střídavě u čtení, malování a pletení.
Co pod stromem nejvíc potěšilo vás? ;)

6 komentářů:

  1. U nás byla radost z knížek a lega a já dostala nový šicí stroj hurá tak Veritaska bude odpočívat. Můžu být zvědavá co pěkného maluješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem se pořádně podívala a vím. Ale ty levandule vypadají, že je malování a to vypadá na akvarelové pastelky, že?

      Vymazat
    2. Baru, přesně tak ;) hraju si s akvarelovýma pastelkama ;) Nebo si vybarvuju omalovánky pro dospělé.
      A co ti Ježíšek nadělil za stroj?

      Vymazat
  2. Ježíšek nadělil brother innov 35, zatím se s ním oťukávám, ale myslím, že budu spokojená Veritaska už třeba sort moc dobře neprošívala. Bych akvarelové pastelky ráda,a e vůbec nevím jak se s nima pracuje. Jsem zkoušela kreslit byla jsem i na kurz a baví mě to, ale nějak těch koníčků je hodně. Jsem si teď koupila pár pastelek stabillo a taky se dají vodou rozmazávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ať se s ním dobře šije ;) A kdes byla na kurzu? Já po nějakých pokukovala a zdá se, že od února budu chodit malovat do Počernic :D Akvarelový pastelky jsou fajn a kreslit s nima mi přijde jednoduchý... určitě snazší než s klasickými barvami na akvarel... Já mám jen obyč od kohinoru... 72 barev, ale stačila by mi zatim tak půlka :D

      Vymazat
  3. Já byla ve Zlíně. Jé tak to jsem zvědavá jak se ti na kurzu bude líbit a co budeš malovat. zkusím nafotit pošlu nějaké výtvory. Jak totiž malířka poradí co udělat líp tak ty obrázky jdou dobře.

    OdpovědětVymazat