čtvrtek 22. října 2015

Dneska nám to letí...

Už nějakou dobu jsem se s ním chtěla vydat někam sama. Na kole pod stan, prostě někam na výlet, kde nás nebude nikdo rušit a budem jenom spolu. Po pěti letech jen my 2 víc něž pár hodin. Takže za pár hodin vyrážíme... já a Kryštof. Stan jsme vyměnili za postel v Ludlow v Anglii, u mojí skvělé sestry a jejího neméně skvělého muže ;) Čeká nás týden plný výletování, tak mi držte palce, ať se tam neztratíme.

Jedeme celkem nalehko jen s příručním zavazadlem a já si každopádně beru Bokovku, protože hledat pas, letenky a spol v kufru není úplně ideální. Nehledě na to, že se hodí i při toulkách po Londýně, když se nebudu chtít vláčet s kabelkou.

A kdybyste taky po nějaké zatoužili, hodila jsem včera do eshopu pár nových Bokovek.



A taky tyhle 2 úžasné sýkorčí z jedinečné látky od šikovné Markéty Jinochové aka By Myyna



Markéta látky sama navrhuje a nechává tisknout tady v Čechách. Nutno říct, že látka je to úžasná, hebká a přitom pevná, přesně tak, jak mám u látek ráda ;) Už mám vymyšleno, co dalšího z nich ušiju... tak až se vrátim, máte se nač těšit ;)

Jo a ještě - bez netu nebudem, takže objednávky na vánoční dárky klidně posílejte ;) Já vám balíčku rozešlu hned, jak se vrátim.

2 komentáře:

  1. Užijte si dovču! To bude krása!
    A díky, jsem strašně ráda, že jsou ty moje látky užitečné. To je prostě bájo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je! Jen houšť! ty tvoje látky mě moc baví ;)

      Vymazat