neděle 16. října 2016

Zabaleno do hedvábí

Přiznám se vám, že na balení dárků mě moc neužije (dárkové tašky určitě vymysleli pro mě). Ale moc ráda takové pěkné balíčky rozbaluju.


A tak i já balím svoje kabelky, bokovky, peněženky a vlastně všechno do hedvábných papírů. Protože s láskou šité věci si zaslouží být i s láskou zabalené ;)


 A aby byly balíčky ještě vymazlenější, nechala jsem si na ně vyrobit samolepky. Navíc vám teď ke každému nákupu přibalím pohled se spokojenou cyklistkou ;)


Tu pro mě namalovala moje milá Eva z PEPeTA a já jí za to moc děkuju ;) Koukněte k ní na web, protože krom krásných ilustrací umí i vtipný komiksy a hlavně! vám navrhne zahradu snů ;)

A tenhle prémiový balíček frčí do Prčic. No fakt ;)
A jak to máte s balíčky vy? Rádi rozbalujete, nebo je vám šumafuk, jestli a jak je zabaleno? Budu ráda, když mi napíšete do komentářů ;)

4 komentáře:

  1. Krásně, zabalené balíčky se mi líbí. Rozbalování je pak obřad. Ale vždy u nich zároveň trpím, protože z mého pohledu je to plýtvání. Vizitky, pohlednice. Vizitky a různá poděkování u mně končí v koši s těžkým srdcem v koši. Ale věřím, že někoho právě toto osloví. Má do jisté míry eko-duše má s tím trochu problém. :-)
    Teď jsem si tak vzpomněla, že kopřiva zabalená v celofánu zůstane stále kopřivou a růže zabalená v novinách stále růží.
    Toto není kritika toho, že krásně balíte. Pohlednice je krásná a ráda se podívám i na autorku a další její práce. Jen odpovídám na dotaz, jak to mám já. Často vidím, jak lidé v životě už neumí rozpoznávat skutečnou hodnotu, zajímá je jen "obal". A sama si dávám pozor a otázky, abych nepodlehla třeba jen pěkné fotce. Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, děkuju za postřeh ;) Vymýšlela jsem, co přibalit jako dárek, aby to v koši neskončilo a potěšilo. A pohled se sem tam hodí ;) Třeba dětem na tábor, prarodičům z dovolené... Tak budu doufat, že tenhle udělá radost dál ;)

      Vymazat
  2. Souhlasím s Ivetou. Když dostanu krásně zabalený balíček, mám pocit, že mám narozeniny :) A pak přemýšlím, co mám udělat s obalem, abych ho jen tak nevyhodila do koše. Někdy je to těžké. Ovšem pohled využiju vždy! Miluju to napětí, když otevírám schránku, jestli tam nějaký není a ta radost, když je. A tak posílám pohledy i já, jen tak, pro radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťulo, u nás pohledy frčí hlavně o prázdninách ;) Naše táborové děti mají velkou spotřebu ;)

      Vymazat