neděle 31. května 2015

Svatební....

Chystá se svatba veliká - moje malá ségra se v červenci vdává a tak vrcholí všechny přípravy. Hledáme šaty pro družičku (a svědkyni - mě), ty nejlepší svatební oznámení, vymýšlíme, jak bude vypadat dort a kdo to všechno nafotí. Zkrátka velká legrace ;)
Celá svatba by měla být v barvě námořnické modři nakombinovaná s malinovou.
Botky už mám - krásný, malinový... mají jen jednu chybu... jsou ukrutně vysoké. Mně, která běhá po světě nejradši v balerínkách, případně podobně placatých polobotkách, koupila má nejdražší sestra lodičky na deseticentimetrovém podpatku...držte mi palce, ať se na nich nezabiju ;)

A jestli to všechno přežiju bez ztráty kytičky, je to na mou věru poslední svatba (stejně jako první), kterou svědčím. Tolik starostí jsem neměla ani s tou vlastni :D

sobota 2. května 2015

Kam s dětmi o prodlouženém víkendu...

Plán byl jasný - ráno vstanem a vyrazíme.... jen se nám to ráno pak nějak protáhlo až do poledne ;) Ale pak už se vážně jelo, nejdřív do Berouna a pak na Točník.
někteří se hned na začátku nechali zlákat místními koláčky a pak se s plnou pusou povalovali v trávě ;)
V Berouně se totiž, jako každý rok, konají řemeslné trhy. Chtěla jsem pozdravit holky s Ema Mamisu a případně dokoupit nějaký ten hrnek... neb jak víme, hrnků není nikdy dost ;) A tak jsem nakoupili každému něco ;)

hrneček na espreso pro Péťu, mléčenka pro mě a píšťalka pro kluky (každý má svou)
A po Berouně už hurá na Točník, kde se jako každý rok konala akce s názvem Mamuti na Točníku. Děti si tu mohly vyzkoušet, jaké to bylo v pravěku...Mlely mouku, plácaly nádobí z hlíny a hrály jakousi hru ;)


Jája si vyzkoušel místní trůn

Takže, pokud nemáte na neděli zatím žádný plán, směle vyražte v našich stopách, stojí to za to ;)